Tuotteet ja palvelut

Valmistamiemme tuotteiden kirjo on laaja. Toimenkuvaamme kuuluvat portaat, kaikki kodin kalusteet, erilaiset erikoistuotteet sekä ovet ja ikkunat. Toimintamme perustuu siihen, että tarjoamme asiakkaillemme perustuotteiden lisäksi erikoisratkaisuja heidän toiveidensa ja tarpeidensa mukaisesti. Kaikki valmistamamme tuotteet ovat mittatilaustyötä.

Tuotteiden valmistus tapahtuu koneellisesti käsityönä. Puulajeina käytämme pääosin suomalaisia puulajeja, kuten koivu, mänty, tammi, pyökki ja kuusi, mutta asiakkaan toivomukesta käytämme myös ulkomaisia puulajeja. Tuotteiden pintakäsittelyn suoritamme itse. Mahdollisia pintakäsittelyvaihtoehtoja ovat maalaus, lakkaus, petsaus, vahaus, öljyäminen tai muunlainen käsittely. Lisäksi asiakkaan toivomuksesta valmistamme tuotteen myös ilman pintakäsittelyä, jos asiakas esimerkiksi haluaa suorittaa pintakäsittelyn itse.

Valmistamamme tuotteet ovat korkealaatuista puusepäntyötä. Koska tuotteet valmistetaan käsityönä, jokainen tuote valmistetaan ja viimeistellään yksilöllisesti. Asiakkaan toivomuksesta toimitamme tuotteet valmiina ja paikalleen asennettuna tai yhtä lailla osina ilman asennusta.

Saatavana myös ikkunalasia ja peililasia sekä suoritamme lasitusta. Myymme lisäksi mänty- ja kuusiliimalevyä sekä hela- ja saranatarvikkeita. Kauttamme on mahdollista saada myös tuotteiden kuljetusta.